Si duket dashuria e vërtetë? Si mund ta dallosh te një person tjetër dashurinë?

A sëmuret zemra? A gënjehet zemra? Si mund ta ruash zemrën tënde në një marrëdhënie?

Seksi nuk është më tabu. Por a i dini faktet lakuriq rreth seksit?

Bibla flet rreth seksit? Ç’ne?

Si? Si ka mundësi? Zbulojeni vetë!

Ku është kufiri? Sexting? Vetëm foto nudo? Apo çdo gjë?

Çfarë ndodhi në tetë ditët e fundit të Jezusit mbi tokë?

Përse kaq dhimbje dhe vuajtje për një person të pafajshëm?

Në fund të fundit, kur thuhej se ai ishte hyjnor, përse e la ta tallnin e ta vrisnin?

BINDJET BAZË

TË BESIMIT TË KRISHTERË

Alt Text

SË SHPEJTI...

A i dini bindjet ose besimet themelore të krishterimit? Do t’jua zbulojmë së shpejti! Deri atëherë, shqyrtoni kurset e tjera që kemi!