Fluturim ne lartesi

Detajet e programit Fluturim ne Lartesi

 • Nje program rreth identitetit tuaj
 • Nje program nderkombetar per gra dhe vajza, i provuar nga qindra gra e vajza dhe ne shume vende te botes.
 • Do te te ndihmoje te njohesh veten dhe te shqyrtosh jeten tende
 • Do te te jape nje shtyse per zhvillim personal
 • Do te te jape mundesi te meditosh mbi sferat te jetes tende te cilat i leme menjane zakonisht.
 • Do te te jape mjete per t’u rritur personalisht per te vendosur objektiva rreth vetes.
 • Perparesite e zhvillimit te programit online Fluturim ne Lartesi

Rregjistrohuni dhe kontrolloni veten kohen kur kryeni kursin online.

 • Mundesi per t’u lidhur me nje rrjet grash ne Zoom ose dhe balle per balle (kur te jete e mundur) nga IJR International School Project.
 • Mundesi per t’u lidhur me nje mentore online gjate programit.
 • Flekbilitet ne zgjedhjen e orarit.
 • Mundesi per te mbaruar programin brenda 2-3 muajsh, me rreth 1 deri ne 2 ore ne jave.
 • Mundesi per te medituar mbi jeten tuaj dhe per t’u zhvilluar.
 • Teknologji e thjeshte.
 • Cerfitikate online ne perfundim te programit.
 • Ftesa per projekte te tjera te ngjashme

Ju lutem klikoni ne linkun me poshte per t’u rregjistruar dhe per te kryer programin.