A është i verbër besimi yt?

  • Posted by Admin i Next
  • On 07/04/2020
  • 0 Comments

Përpara se të filloni “zbulimin” tuaj… 

Kemi edhe një sfidë tjetër. Nuk po ju ftojmë në një praktikë fetare. As nuk praktikojmë vetë në këtë mënyrë, as nuk mendojmë që ia vlen për ju.

Ne po ju ftojmë në një shqyrtim serioz edhe të vëmendshëm… Në llojin e shqyrtimit që të duhet të përdorësh trurin, të dallosh me kujdes. Ndoshta kemi të drejtë. Ndoshta jo. (Ne dukshëm mendojmë se kemi të drejtë por gjithsesi…)

Shikoni videon edhe mendoni pak: a doni një besim të verbër?

 

Informacion shtesë:

Video më sipër i referohet besimit tonë rreth Jezusit. Ne nuk mund të dimë gjithçka. Por mund të shqyrtojmë mjaftueshëm për të vënë në punë mendjen tonë dhe për tv arritur në përfundime të kënaqshme.

Meqë në këtë material do të shqyrtojmë ngjarjet e javës së fundit të Jezusit fizikisht në tokë, ia vlen të shikojmë nëse kami mjaftueshëm të dhëna se Jezusi ka ekzistuar, se besimi në të nuk është verbëri shpirtërore. 

Lexoni artikullin duke klikuar në artikullin më poshtë:

A është besimi yt i verbër?