Hapi tjetër

  • Posted by Admin i Next
  • On 05/05/2020
  • 0 Comments

Në keni arritur deri këtu… ndoshta jeni bindur rreth vërtetësisë së historisë së Jezusit, përmes përmbledhjeve të ngjarjeve të javës së fundit të tij në tokë.

Urime rreth vendimit tuaj për t’i besuar Jezus Krishtit.

Çfarë ndodh tani?

Nëse do ti ishe bashkuar një feje, mund të prisje që tani të të dërgojmë një liste me rregulla fetare. Rituale. Kërkesa. Dhe ndoshta të të shisnim ndonjë objekt fetar!

Por në çastin kur i besove Jezusit, nuk i je bashkuar një feje.

Në fakt, ke filluar një miqësi. Me Perëndinë.

Dhe ky fakt është fantastik.

Ndoshta je duke vrarë mendjen, se çfarë domethënie ka që t’i besosh Zotit. Çfarë të presësh? Dhe më e rëndësishmja, si mundet për një njeri të vdekshëm që të ketë mundësi të njohë Perëndinë më mirë?

Kam ca sygjerime për ju. Unë jam ideatorja e faqes pyetjetejetes.com (everystudent.com në anglisht). Dhe kam dëshirë t’ju ndihmoj që të rriteni në njohjen e Zotit.

Kështu që kam përgatitur një material që titullohet Paketa: “Si ta fillojmë jetën shpirtërorë”. Është një seri falas me 7 mesazhe nëpërmjet emailit që do t’ju dërgohen prej meje.

Ju lutem rregjistrohuni për mësime rreth jetës së re në Jezusin, duke klikuar këtu.

Për pyetje të tjera ose kurse të tjera në faqen tonë, na kontaktoni.