Fluturim në lartësi (Versioni online)

Fluturim në lartësi (Versioni online)

  • Posted by Admin i Next
  • On 02/12/2020
  • 0 Comments

"Fluturim në lartësi" një kurs rreth identiteti dhe rritjes personale.

Moduli 1 1. Hyrja - Fluturim në lartësi
Mësim 1 Fillimi i udhëtimit tënd të projektit të jetës  - Preview
Mësim 2 Ku jeni? Një vlerësim për veten
Moduli 2 2. Fillimi i udhëtimit tuaj të projektit të jetës
Mësim 1 Parimet e jetës
Mësim 2 Burimi i Materialit "Fluturo në lartësi"
Mësim 3 Grupet dhe partnerja e kursit
Mësim 4 Mundësi për Zhvillim Personal
Moduli 3 3. Kush jam unë: Festo origjinalitetin tënd
Ky modul nuk ka mësime.
Moduli 4 4. Identifiko vlerat e tua thelbësore
Ky modul nuk ka mësime.
Moduli 5 5. Pse jam këtu? Përkufizo themelin e jetës tënde
Ky modul nuk ka mësime.
Moduli 6 6. Ku po shkoj? Zbulo drejtimin e jetës tënde
Ky modul nuk ka mësime.
Moduli 7 7. Si të shkoj atje? Vendos drejtimin e jetës tënde.
Ky modul nuk ka mësime.
Moduli 8 8. Të fluturosh lart me projektin e jetës tënde
Ky modul nuk ka mësime.
Moduli 9 9. Reflektime përfundimtare dhe vlerësim
Ky modul nuk ka mësime.