Historia dhe kuptimi i vertete i Krishtlindjes

  • Posted by MediaT
  • On 21/12/2020
  • 0 Comments
Moduli 1 Historia e dates se Krishtlindjes
Mësim 1 Historia e dates se Krishtlindjes
Mësim 2 Diskutime per daten e Krishtlindjes nga Bibla
Moduli 2 Kritika ndaj Krishtlindjes
Mësim 1 Kundershtim nr. 1 - Krishtlindja eshte nje mit
Mësim 2 Kundershtim nr.2 - Krishtlindja nuk ndryshon nga paganizmi
Moduli 3 Moduli 3
Mësim 1 Plani i Perëndisë - Profeci rreth Krishtlindjes
Mësim 2 Plani i Perendise - Përmbushja e profecive për Krishtlindjen
Mësim 3 Cili është foshnja Jezus?