Dating (takim për njohje): si të gjesh njeriun e duhur?

Dating (takim për njohje): si të gjesh njeriun e duhur?

  • Posted by Admin i Next
  • On 30/04/2021
  • 0 Comments

Si të gjesh njeriun e duhur për t'u lidhur? Cilat janë pritjet që duhet të kesh për të nisur një marrëdhënie të shëndetshme? A është çdo i krishterë kandidat i mirë për t'u lidhur? A flet Bibla për këtë temë?

Në këtë kurs do të gjeni ndihmë me bazë biblike dhe praktike për marrëdhënie të shëndetshme, kur po konsideroni të njihni partnerin e mundshëm të të ardhmes.

Moduli 1 Çfarë të kem parasysh përpara se të lidhem?
Mësim 1 A thotë ndonjë gjë Zoti për lidhjet?  - Preview
Mësim 2 Nëse Bibla flet për këtë fushë, a më thoni dot se çfarë thotë?  - Preview
Mësim 3 Kush mund të jetë një kandidat/e për t’u lidhur?  - Preview
Mësim 4 Si duket dashuria e vërtetë  - Preview
Moduli 2 Çfarë rreziqesh të pres nga një marrëdhënie e pashëndetshme?
Mësim 1 Çfarë mund ta kërcënojë marrëdhënien? - Pjesa e parë  - Preview
Mësim 2 Çfarë mund ta kërcënojë marrëdhënien? - Pjesa e dytë  - Preview
Mësim 3 Karakteri - Pjesa e parë
Mësim 4 Karakteri - Pjesa e dytë
Moduli 3 Zemra që kërkon Perëndia
Mësim 1 Zemra: A sëmuret?
Mësim 2 Zemra: A gënjehet?
Mësim 3 Zemra: Si ta dallosh te një person tjetër?  - Preview
Moduli 4 Hapat drejt një marrëdhënieje të shëndetshme
Mësim 1 Hapat praktikë drejt një lidhjeje të shëndetshme - Pjesa e parë  - Preview
Mësim 2 Hapat praktikë drejt një lidhjeje të shëndetshme - Pjesa e dytë  - Preview
Mësim 3 Hapat praktikë drejt një lidhjeje të shëndetshme - Pjesa e tretë  - Preview
 2