Featured Image

Dating (takim për njohje): si të gjesh njeriun e duhur?

  • Posted by Admin i Next
  • On 30/04/2021
Si të gjesh njeriun e duhur për t'u lidhur? Cilat janë pritjet që duhet të kesh për të nisur një marrëdhënie të shëndetshme? A është çdo i krishterë kandidat i mirë për t'u lidhur? A flet Bibla për këtë temë? Në këtë kurs do të gjeni ndihmë me bazë biblike dhe praktike për marrëdhënie të […]
Read More
 2