Kushtet e përdorimit

Përshëndetje nga stafi i Institutit Jeta e Re. Faqja next.ijr.al është një platformë për të mësuar më shumë rreth besimit të krishterë. Duam të jemi ndihmë për ju në udhëtimin tuaj shpirtëror. Nuk ka marrëdhënie më të dobishme për një person sesa të njohë  Jezu Krishtin në mënyrë personale.

Ne duam që të dini se…

  • Ne e respektojmë privatësinë tuaj. Ne përdorim cookies, por ndryshe nga shumica e faqeve që përdorin cookies, ne nuk do t’ju ndjekim me reklama nëse vizitoni faqen tonë.
  • Cookies që përdorim tregojnë se sa njerëz vizitojnë faqen tonë, cilat faqe janë më të dobishme për njerëzit, sa kohë shpenzojnë njerëzit në një faqe. Me këtë informacion mund të ofrojmë artikuj dhe video më të dobishme për ju.
  • Ne nuk shesim asnjë produkt. As nuk shfaqim reklama nga të tjerët.
  • Ju mund të regjistroheni për materialet tona duke përdorur informacioni tuaj – zakonisht adresën e emailit dhe një emër. Ne nuk shesim informacionin tuaj për asnjë arsye.

Ne besojmë që njerëzit kanë pyetje të rëndësishme dhe të drejta të cilat meritojnë përgjigje të ndershme, inteligjente dhe faktike, pa manipulim dhe detyrim. Shumë njerëz janë mashtruar nga sharlatanë fetarë të të gjitha llojeve të cilët kryesisht kërkojnë fitim financiar. (Kjo është një nga arsyet pse ne nuk  shesim asnjë nga produktet tona dhe pse nuk shfaqim reklama nga palë të tjera.

Nëse keni pyetje rreth nesh, ju lutem na kontaktoni.