A thotë ndonjë gjë Zoti për lidhjet?

  • Posted by Admin i Next
  • On 10/02/2021
Disa mund të surprizohen nga vetë pyetja. Ç’punë ka Zoti me kë lidhem unë? Por Perëndia nuk kërkon thjesht që ne të kemi ca njohuri rreth tij. Perëndia kërkon t’i japim Atij hapësirë në të gjitha fushat e jetës sonë. Në fund të fundit, a nuk ka krijuar ai gjithçka? Dhe, pa dyshim, një nga […]
Read More
 1