Faktet Lakuriq

Faktet Lakuriq

  • Posted by Admin 2 i Next
  • On 11/03/2020
  • 0 Comments
Moduli 1 Hyrje
Mësim 1 1. Hyrje - Cilat janë faktet lakuriq?  - Preview
Mësim 2 2. A nuk po flisni për tema fetarë?  - Preview
Moduli 2 Përkufizime për Seksin - Një pamje e përgjithshme
Mësim 1 3 - Përse Perëndia dhe Bibla janë kundër seksit?  - Preview
Mësim 2 4 - Përse e krijoi Perëndia seksin?  - Preview
Mësim 3 5 - Çfarë do të thotë pastërti?  - Preview
Mësim 4 6 - Si e përkufizoni ju fjalën dashuri?  - Preview
Mësim 5 7 - Çfarë do të thotë: “Perëndia është dashuri”?  - Preview
Mësim 6 8 - Cili është organi më i fuqishëm seksual te një person?  - Preview
Mësim 7 9 - A mundet që seksi të ndikojë apo ndryshojë trurin?  - Preview
Mësim 8 10 - A mund të bëjë seksi që një marrëdhënie e keqe të vazhdojë?  - Preview
Mësim 9 11 - A mund ta ndikojë kujtesa jetën tuaj seksuale?  - Preview
Mësim 10 12 - A ka një hormon të të ndjerit mirë?  - Preview
Mësim 11 13 - A ka mendja jonë një qendër kryesore të kontrollit?  - Preview
Moduli 3 Seksi dhe Sëmundjet Seksualisht të Transmetueshme
Mësim 1 14 - A nuk i ka eleminuar shkenca të gjitha SST dhe infeksionet?  - Preview
Mësim 2 15 - Cila është SST-ja më e zakonshme?  - Preview
Mësim 3 16 - Sa e përhapur është HPV-ja midis vajzave në universitet?  - Preview
Mësim 4 17 - A marrim gratë më shumë SST sesa burrat?  - Preview
Mësim 5 18 - A është e vërtetë se të rinjtë marrin më shumë SST se çdo grupmoshë tjetër?  - Preview
Mësim 6 19 - A nuk i ulin prezervativët shanset për t'u infektuar me SST?  - Preview
Mësim 7 20 - Megjithëse asnjëri prej nesh nuk ka simptoma, a mund të kemi prapë një infektim me SST?  - Preview
Mësim 8 21 - A nuk mund të bëj një gjilpërë ose të marr një antibiotik nëse kam SST?  - Preview
Mësim 9 22 - A është e vështirë të marrësh SST?  - Preview
Mësim 10 23 - A mund të lidhen SST-të me sëmundje të rënda si kanceri?  - Preview
Mësim 11 24 - A mund të infektohesh me SST nëse merr kontraceptivë?  - Preview
Mësim 12 25 - Si të mos infektohem me SST?  - Preview
Mësim 13 26 - A ka ndonjë lidhje mes marrëdhënieve paramartesore dhe shëndetit mendor?  - Preview
Mësim 14 27 - A nuk është i sigurt seksi nëse përdorim prezervativë?  - Preview
Moduli 4 Dashura dhe Praktikat Seksuale
Mësim 1 28 - A nuk është seksi një akt privat?  - Preview
Mësim 2 29 - A ka problem të kryesh seks anal?  - Preview
Mësim 3 30 - A është seksi oral seks i vërtetë?  - Preview
Mësim 4 31 - A nuk është seksi oral më i sigurt?  - Preview
Mësim 5 32 - A mund të kryej seks oral dhe përsëri të ruaj virgjërinë?  - Preview
Mësim 6 33 - Kur ndalon së shijuari seksin?  - Preview
Mësim 7 34 - A nuk do të ishte më mirë të bashkëjetonim në fillim?  - Preview
Mësim 8 35 - A nuk është seksi paramartesor pregatitja e duhur për të pasur një martesë të mirë?  - Preview
Mësim 9 36 - Seksi është kaq i bukur, kështu që nuk duhet të jetë diçka e gabuar, apo jo?  - Preview
Mësim 10 37 - A nuk janë hormonet e mia shumë të forta që të mund të pres?  - Preview
Mësim 11 38 - A është shumë vonë për mua meqë nuk jam i/e virgjër?  - Preview
Mësim 12 39 - A është gabim seksting?  - Preview
Mësim 13 40 - Si mund të jem i falur dhe të ndihem i falur?  - Preview
Mësim 14 41 - Si ta di se personi më do?  - Preview
Mësim 15 42 - Si ta di mendimin e Perëndisë për mua?  - Preview
Mësim 16 43 - Si të them jo?  - Preview
Mësim 17 44 - Sa larg është shumë larg?  - Preview
Moduli 5 Një fjalë të fundit dhe... një nxitje personale!
Mësim 1 45 - Një fjalë të fundit  - Preview